Utilisation des cookies : en poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation de cookies ou technologies similaires que nous utilisons, y compris des partenaires tiers pour la bonne navigation de ce site, la diffusion de publicité ciblée et de contenus pertinents au regard de vos centres d'intérêts ainsi que des analyses d'utilisation du site. Afin de continuer à améliorer la protection de vos données personnelles, nous avons mis à jour notre politique de confidentialité. En savoir plus
Retour menu

Hoe plaatst u een wandbekleding?

Wandbekleding vervangen is vaak bijzonder nuttig als u uw decoratie en inrichting wilt veranderen. Nadat u uw wandbekleding zorgvuldig hebt uitgekozen en u hebt ingebeeld hoe deze in uw inrichting past, is het tijd om over te gaan tot de plaatsing.

Revêtement mural décoratif Elt 3D Patchwork

Voordat u begint, is het belangrijk om te benadrukken dat onze wandbekledingen bijzonder eenvoudig en vaak zelfs over bestaande tegels heen kunnen worden geplaatst, maar dat niet alleen …

In de eerste etappe van de plaatsing gaat u bepalen hoe u uw wandbekleding wilt plaatsen.

  1. Als u voor wandbekleding in de badkamer kiest, stellen wij u 3 manieren voor om uw latten te plaatsen.
Revêtement mural
  • Plaatsing door directe verlijming met onze specifieke lijm voor PVC-wandbekleding
  • Plaatsing door plakken met onze bijzonder krachtige kleefmiddelen
  • Plaatsing op een frame om een ventilatieruimte te creëren tussen uw wandbekleding en uw muur.

2. Als u kiest voor wandbekleding in uw slaapkamer, keuken of woonkamer, hebt u ook 3 manieren om de wandbekleding te plaatsen.

Revêtement mural décoratif Elt Compact Premium Cabane
  • Plaatsing door directe verlijming met onze specifieke lijm voor PVC-wandbekleding
  • Plaatsing door plakken met onze bijzonder krachtige kleefmiddelen
  • Plaatsing door nieten, rechtstreeks op uw gipsplaten.

Deze lichte PVC-latten in verschillende maten zijn eenvoudig te hanteren. Welke productserie u ook kiest, Element Compact Premium, Element 3D of Element Compact, u kunt ze eenvoudig met een cutter snijden.

Het is ook belangrijk om te weten dat de decoratieve wandbekleding van Grosfillex geheel waterdicht is en zelfs probleemloos in een douche geplaatst kan worden.
De schimmelvrijheid is een belangrijk pluspunt en bovendien is het product geheel onderhoudsvrij!